Αντί να συζητάμε αενάως μεταξύ μας για το τι πιστεύουν και τι θέλουν, γιατί δεν μελετούμε τις εκατοντάδες έρευνες που έχουν γίνει εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια και αποτυπώνουν τις απόψεις των μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ευρώπη; Γιατί βλέπουμε σπανιότατα αποτελέσματα τέτοιων ερευνών στα ΜΜΕ; Διότι τα ευρήματά τους είναι ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ!

Σήμερα στο UK ζουν πάνω από 3.200.000 μουσουλμάνοι, διπλάσιοι απ’ όσους ήταν πριν μία δεκαετία. Οι περισσότεροι ζουν στο Λονδίνο. Στο διαμέρισμα του Ανατολικού Λονδίνου Tower Hamlets το 45.6% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι. Ας δούμε τα ευρήματα των ερευνών. Μετά το ποσοστό, μέσα σε παρένθεση είναι ο απόλυτος αριθμός για να έχουμε μια πιο χειροπιαστή εικόνα.

Το 78% (2.496.000) θεωρούν ότι η θρησκεία είναι πολύ σημαντική για αυτούς, που σημαίνει ότι αποδέχονται τις εντολές του Κορανίου χωρίς επιφυλάξεις. To 40% (1.280.000) θέλουν η σαρία να εφαρμοστεί στο U.K. ως παράλληλο νομικό σύστημα και τo 28% (896.000) θέλουν η Βρετανία να γίνει ενα Ισλαμικό κράτος και η σαρία να επιβληθεί σε όλους, μουσουλμάνους και μη. Κι όταν μιλάνε για σαρία δεν εννοούν θέματα αστικού δικαίου, αλλά λιθοβολισμό για μοιχεία, μαστιγώσεις και ακρωτηριασμούς.

Τις ίδιες, λίγο πολύ, απόψεις έχουν οι μουσουλμάνοι στις υπόλοιπες χώρες της Δ. Ευρώπης: Το 65% θεωρούν τη σαρία πιο σημαντική από τον νόμο του κράτους στο οποίο έχουν μεταναστεύσει και θα ήθελαν να εφαρμοστεί επίσημα. Και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τα ποσοστά είναι κοντινά: υπέρ της σαρίας δηλώνουν το 62% των μουσουλμάνων του Καναδά και το 53% των ΗΠΑ.

Τα ποσοστά όσων επιδοκιμάζουν την εγκληματική δραστηριότητα των ομοθρήσκων τους είναι αυξημένα στις νεότερες έρευνες σε σχέση με τις προ δεκαετίας κι επίσης αυξάνονται, και σε κάποιες περιπτώσεις υπερδιπλασιάζονται, όταν ερωτώνται οι νέοι (18-24 ετών) που έχουν γεννηθεί στην Ευρώπη, σε σχέση με τους πατεράδες τους που φαίνονται πιο ήπιοι!

Δείτε τα ποσοστά όσων μουσουλμάνων επιδοκιμάζουν γενικώς τις επιθέσεις αυτοκτονίας.

Γαλλία: 42% των νέων μουσουλμάνων (και το 35% του συνόλου)

Βρετανία: 35% των νέων μουσουλμάνων (και το 24% του συνόλου)

Ισπανία: 29% των νέων μουσουλμάνων (και το 25% του συνόλου)

ΗΠΑ: 26% των νέων μουσουλμάνων (και το 8% του συνόλου)

Γερμανία: 22% των νέων μουσουλμάνων (και το 13% του συνόλου)

Τι ίδιες μεσαιωνικές, αλλά συνεπείς στις εντολές του Κορανίου, απόψεις για την αξία της ζωής των απίστων έχουν οι μουσουλμάνοι απανταχού της γης.

Μόνο το 57% των μουσουλμάνων σε όλον τον κόσμο αποδοκιμάζουν την Αλ-Κάιντα. Μόνο το 51% αποδοκιμάζουν τους Ταλιμπάν.

Το 45% των Βρετανών μουσουλμάνων συμφωνεί με την άποψη ότι οι μουσουλμάνοι κληρικοί που κηρύσσουν τη βία εναντίον της Δύσης αντιπροσωπεύουν το “mainstream Ισλάμ”. Το 19% των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ πιστεύουν ότι η βία είναι δικαιολογημένη αν ο σκοπός είναι η σαρία να γίνει ο επίσημος νόμος των ΗΠΑ.

Κι επειδή οι τζιχαντιστές για το ίδιο πράγμα αγωνίζονται, οι 2 στους 3 μουσουλμάνους στη Βρετανία, αν ήξεραν για κάποιο τρομοκρατικό σχέδιο δεν θα ανέφεραν τίποτε στην αστυνομία! Λογικό, αφού οι μισοί (1.600.000) υποστηρίζουν το ISIS το οποίο έχει σφάξει on camera και Βρετανούς εθελοντές, φίλα προσκείμενους στο Ισλάμ!