Όχι τη δανεική ευημερία, αλλά την πραγματική.  Αυτήν που θα κατακτήσουμε με τις δικές μας δυνάμεις. Αυτό έκανε η Κύπρος, όπως μας είπε χθες ο Χάρης Γεωργιάδης, και τα κατάφερε. Αν τα κατάφερε η Κύπρος θα τα καταφέρουμε και εμείς. Θα επιστρέψουμε στους πολίτες τις ελευθερίες που συχνά τους στερεί το Κράτος.  Ώστε αυτοί να μπορέσουν να δημιουργήσουν, να παράγουν πλούτο.  Να ξαναπάρουν τον έλεγχο της ζωής τους στα χέρια τους.

Ο δεύτερος άξονας, εξίσου σημαντικός, είναι η διάχυση της ευημερίας σε ολόκληρη την κοινωνία. Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω. Με ένα στιβαρό πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης.  Που εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου κοινωνικές υπηρεσίες για όλους στην Υγεία, την Παιδεία και την Κοινωνική Πρόνοια.  Που εγγυάται αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης στους κοινωνικά αδύναμους και ειδικά σε αυτούς που βρίσκονται στη δυσκολότερη θέση. Με το σχέδιό μας αλλάζουμε την Ελλάδα.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να δημιουργήσουμε δουλειές. Ξέρουμε τί χρειάζεται για να προσελκύσουμε επενδύσεις. Υπάρχουν σήμερα επενδυτικά σχέδια εκατοντάδες χιλιάδες που, αν προχωρήσουν, θα απογειώσουν την Ελλάδα πιο γρήγορα κι από ό,τι φαντάζεται ο πιο αισιόδοξος πολίτης. Δεν μιλώ μόνο για το Ελληνικό ή τις Σκουριές. Είναι εκατοντάδες οι επενδύσεις που δεν προχωρούν.