Σας πειράζει που η μεγάλη αναγνωρισιμότητα ήρθε ξαφνικά με μία διαφήμιση, ενώ έχετε γράψει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο του σινεμά;

Για να είμαι ειλικρινής, αισθάνομαι μια ελαφριά πίκρα. Την αφήνω όμως πίσω μου γιατί το διαφημιστικό αυτό έγινε αφορμή για να ρίξουν μια ματιά κάποιοι άνθρωποι σε αυτά που έχω κάνει. Όσο κι αν αυτό συμβαίνει ανορθόδοξα, από άλλο «δρόμο» δηλαδή, δεν με χαλάει. Ανακινήθηκε λίγο το παρελθόν μου. Και επίσης, ταρακούνησε μέσα μου πράγματα που είχα ξεχάσει. Πριμοδότησε την ενέργεια που χρειαζόμουν για να κάνω δικά μου σχέδια, μια καινούργια ταινία. Μου έδωσε την ενέργεια να ξανασταθώ στα πόδια μου σε μια εποχή που ήμουν αρκετά πεσμένος ψυχολογικά. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό.

Δηλαδή σας ξαναρίχνει στην αρένα;

Κάπως έτσι. Δεν τα είχα παρατήσει, αλλά τώρα έχω πάρει φόρα. Όταν έχεις μια ατμόσφαιρα γύρω σου που σε ρουφάει κάτω, δεν μπορείς από μόνος σου να την καβαλήσεις και να πας επάνω.

Δέχεστε περισσότερες προτάσεις για δουλειά;

Κάτι κινείται, αλλά γενικά δεν γίνονται πολλά αυτήν την εποχή. Έτσι, έχω στραφεί σε δικά μου σχέδια. Ή τουλάχιστον εμένα δεν μου έχει έρθει στα χέρια κάτι που να αξίζει τον κόπο να το συζητάμε.